Sallent, Callús, Navàs, Castellbell i Sant Salvador obren el foc de les consultes al Bages

Decidim.cat ha informat dels 115 municipis que tindran consulta el proper 13 de desembre

Redacció
30 d'octubre del 2009
La vespra de la jornada en que Manresa està cridada per a la constitució de la comissió organitzadora de la consulta per la independència a la capital del Bages, decidim.cat, la coordinadora que impulsa la iniciativa a nivell general, ha informat avui divendres que pels propers 12 i 13 de desembre 115 municipis catalans portaran a terme la consulta per la independència.

D’aquests, Callús, Castellbell i el Vilar, Navàs, Sallent i Sant Salvador de Guardiola seran els representants del Bages i els que n’obriran el foc. En aquest moment 16 municipis bagencs ja han confirmat que portaran a terme les consultes, entre els que hi ha Manresa, i properament se’n formalitzaran de nous. Entre els municipis catalans que portaran a terme la consulta el cap de setmana del 12 i 13 de desembre hi ha capitals de comarca com Vic, Ripoll, Solsona, Berga, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Les Borges Blanques o Tàrrega i ciutats importants com Sant Cugat del Vallès, els 36 municipis d’Osona a l’hora i molts del Maresme. En total, 623.000 persones estan cridades a les urnes.

Mentrestant, demà a les 12 del migdia hi haurà la primera reunió d’organització de les consultes a Manresa a la Sala d’Actes de la FUB.