L'equip de Motocross SCIM es presenta a Manresa plagat de joves promeses

Manresa estrena l'equip Motocross SCIM
Manresa estrena l'equip Motocross SCIM | Gedi Media
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:21h
L'equip de motocross SCIM de Manresa es presentarà oficialment aquest divendres a la tarda abans de començar el campionat de catalunya de la modalitat. L'acte de presentació dels joves i de les joves pilots que formen part de l'equip de joves promeses es farà a l'Avinguda dels Dolors 38 de Manresa just davant de la botiga de motocicletes SCIM que és la impulsora del nou equip de motocross.

El nou equip SCIM està encapçalat per Ivan Martínez, un jove pilot de 9 anys que està al capdavant del projecte acompanyat de joves pilots bagencs, de l'Anoia i fins i tot de Lleida, com són Irune Bernal, Iker Valerio, Ivan Polvillo, Ariana Segura, Grau Soler, Unai Samper, Unai Aguiló, Martí Roc, Guillem Gili i Dídac Germán.

L'equip s'estrenarà aquest cap de setmana al circuit lleidatà de Rufea, en el campionat català.

El motocross SCIM és una iniciativa de la botiga de motos Kawsaki SCIM de Manresa, que està impulsada pel reconegut pilot de Motocross Sergio Castro, que, a l'hora, apadrina al jove pilot i promesa Ivan Martínez

A dos quarts de set de la tarda començarà la presentació de l'equip, just davant de la botiga, amb el reconeixement a cadascun dels pilots que formen part d'aquest equip que vol promoure el motocross a la ciutat de Manresa.