La companyia de tango argentí La Porteña Tango serà divendres al Kursaal

La Porteña Tango
La Porteña Tango | Promocional
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:16h
La Sala Gran del Kursaal acollirà divendres, 15 de febrer a les 21h, a la companyia de tango argentí La Porteña Tango amb un xou de gran format per homenatjar el món del tango. 

L'agost del 2008 naixia en un petit local La Porteña Tango, d'una manera natural i gairebé improvisada, propiciada per la trobada entre dos músics argentins. El guitarrista Alejandro Picciano i el pianista Federico Peuvrel van anar consolidant un sòlid trio tanguero, que en els darrers 10 anys ha actuat en més de 20 països.

Aquella trobada casual es va convertir en un gran xou de dansa i música argentina allunyat dels tòpics, amb un so actual i proper que sorprèn el públic. De fet, avui per avui, La Porteña Tango és la companyia de tango argentí amb formació estable de major audiència d'Europa. 

Sota la direcció del guitarrista Alejandro Picciano, la companyia argentina està integrada per Eugenia Giordano (veu), Federico Peuvrel (piano), Matís Picciano (bandoneó) i tres parelles de ball formades per Amira Luna, Damián Roezgas, Mari Quilly, Sebastián Ovejero, Juana Escribano i David Suárez. 

Les entrades que tenen un preu de 18 euros, (15€ amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.