La tercera edició d'Art en Cicle portarà, a Súria, dues propostes teatrals i dues de musicals

La primera serà l'obra "Les dones sàvies", i es podrà veure al teatre del Foment Cultural el dissabte 23 de febrer

L'espectacle 'Les dones sàvies' encetarà la tercera edició de l'Art en Cicle de Súria
L'espectacle 'Les dones sàvies' encetarà la tercera edició de l'Art en Cicle de Súria | Promocional
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:34h
Després de dues exitoses edicions, el projecte Art en Cicle de Súria -impulsat el 2017 per vuit joves d'entre 20 i 30 anys de la vila- encetarà el seu tercer round cultural el proper dissabte 23 de febrer amb la peça teatral Les dones sàvies, un espectacle ideat i interpretat pels actors Ricard Farré i Enric Cambray que, amb guió de Lluís Hansen, beu de l'essència de l'obra que Molière va estrenar, a França, l'any 1672. Amb una posada en escena valenta i trencadora, Cambray i Farré es desdoblaran, al llarg de la comèdia, per acabar interpretant fins a vuit personatges diferents que parodiaran les convencions actuals sense perdre de vista el llegat escènic del dramaturg francès. L'espectacle, premiat en diversos certàmens i prorrogat múltiples vegades, es podrà veure al teatre Foment Cultural a les vuit del vespre.
 
La següent proposta serà de quilòmetre zero i tindrà com a protagonista el duet manresà Jo Jet i Maria Ribot, que oferiran un altre concert de la gira de tancament del seu darrer treball, Lliure o descansar, amb el seu inestimable COR, format pels músics i amics Berta Planes, Anna Rovira, Ruth García, Laura Muñoz, Pau Lafoz, Joel Díaz i Ricard Cots. Tindrà lloc el dissabte 9 de març a les vuit del vespre.
 
Més teatre i més música
 
Després de publicar el seu primer treball discogràfic That Darkness en format quintet, la saxofonista i cantant Eva Fernández (Barcelona, 1994) torna als escenaris una altra proposta més reduïda, acompanyada del guitarrista Josep Munar i el bateria Enric Fuster. Sota el nom Eva Fernández Trio, la formació presentarà, a Súria, el disc Yo pregunto (tret a la llum al maig), un treball consistent en una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar musicats i compostos per ella mateixa (amb l'ajuda de Josep Munar), que barreja influències individuals amb diferents llenguatges musicals sota la premissa ideològica que menys és més. El recital que oferiran a Súria tindrà lloc el dissabte 23 de març a les vuit del vespre.
 
La darrera proposta d'Art en Cicle anirà a càrrec dels actors Biel Duran, Albert Triola i Sara Espígul. Ells tres seran els encarregats de donar vida a l'obra Ovelles, escrit i dirigit per Carmen Marfà i Yago Alonso. La comèdia, de vuitanta minuts de durada, explica la història de tres germans de Barcelona que reben, d'herència, 452 ovelles de diferents tipus. Després de discutir sobre com se les repartiran (en teoria els n'hi toquen 150,6 a cadascun), decideixen que cadascú haurà de proposar una solució. Però posar-se d'acord no serà fàcil. Ovelles farà parada a Súria el diumenge 7 d'abril a les sis de la tarda.
 
Entrades a la venda
 
Cada espectacle té un preu de 12 euros si s'adquireix l'entrada de manera anticipada i de 15 si es compra el mateix dia de la funció. Així mateix, també hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament amb les quatre propostes, per un preu de 40 euros. Les entrades ja són a la venda i es poden comprar a través d'aquest enllaç o anant presencialment a la botiga Milar Reguant-Agut de Súria.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arxivat a