ERC Sant Fruitós demana una consulta sobre tot el POUM abans de portar-lo a ple

Els republicans consideren que la decisió del govern municipal és "difícil d'entendre i amb poca coherència"

Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:21h
ERC Sant Fruitós ha emès un comunicat on manifesta la seva sorpresa per la decisió expressada per l'alcalde en comissió informativa i en la nota de premsa de deixar en suspens l'aprovació d'una part significativa del POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal). Justament la que ha generat més controvèrsia.

ERC es mostra satisfet que el govern reconegui l'existència en el nou POUM dels sectors o reserves de sòl per a polígons, tenint en compte que en el Butlletí Municipal, "el grup municipal de  GfP  ens va titllar de mentiders i manipuladors i que aquesta proposta ha provocat l'aparició d'una plataforma contrària".

La proposta que ha presentat l'equip de govern és: aprovar el POUM però suspenent les àrees de reserva territorial i fent un referèndum al respecte a aquesta tardor. "Difícil d'entendre i amb poca coherència", segons ERC, ja que seria més lògic "fer la consulta popular abans de portar el projecte a ple".

És per tot plegat que ERC Sant Fruitós de Bages demana que l'aprovació inicial del POUM es posposi fins que s'hagi dut a terme aquesta votació consulta popular i aquesta es faci "amb garanties".