Jesús Puig Sorinas, alcaldable per El Comú i Podem Santpedor

Jesús Puig Sorinas
Jesús Puig Sorinas | Arxiu particular
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:46h
El Comú de Santpedor, com a referent local de Catalunya en Comú i el Cercle de Podem Santpedor han culminat el procés electoral intern mitjançant primàries del candidat a l'alcaldia i de la candidatura de la confluencia a les properes eleccions municipals del 26 de maig d'enguany.

Els inscrits i inscrites d'ambdúes formacions han designat candidat a l'alcaldia en Jesús Puig Sorinas, que ha obtingut un 90% dels vots. La resta de la candidatura està composada per un grup d'homes i dones procedents d'àmbits com el sindical, el sanitari, el de l'atenció a la gent gran, autònoms, i treballadors i treballadores.

Jesús Puig Sorinas, de 74 anys, és membre fundador de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Santpedor i col·laborador en la Plataforma pels Drets de la Gent Gran del Bages. La seva trajectòria comença als anys 70 com a president de l'Associació de Veïns del barri de Mion-Puigberenguer i continuà posteriorment a l'AVV de la Font dels Capellans. Combinà la seva militància al Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC) amb l'activitat sindical que el va dur a ser membre del Comité d'Empresa de Pirelli. 

Des de fa uns dies, el candidat a l'Alcaldia i membres de la candidatura están realitzant una ronda de trobades amb entitats del poble per poder escoltar les seves inquietuds i demandes.
Arxivat a