La millora del paviment de Mas Enric i Can Prat guanya el pressupost participatiu de Castellbell

Un total de 441 veïns i veïnes del municipi (un 13% de participació) decideixen una inversió dotada amb 50.000 euros

per Redacció , 11 de febrer de 2019 a les 15:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Castellbell i el Vilar ja té proposta guanyadora del pressupost participatiu 2018. La primera experiència de pressupost participatiu al municipi ha aconseguit un total de 441 vots durant els darrers dies. Els veïns i veïnes han escollit millorar el paviment de les urbanitzacions de Mas Enric i Can Prat que presenten mancances històriques i estan pendents de les obres d'urbanització. Aquesta acció ha estat la idea més votada amb un total de 180 suports per davant de la transformació del pati de l'escola Jaume Balmes en un espai de joc, salut i benestar (147 vots) i de l'arranjament de la zona esportiva de Mas Enric (123 suports).

El recompte s'ha celebrat aquest diumenge al migdia en un acte públic a l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar. El consistori fa un balanç positiu de la primera experiència de pressupost participatiu que ha aconseguit la participació del 13% dels veïns i veïnes majors de 16 anys. L'Ajuntament ha iniciat els tràmits tècnics per executar les obres d'urbanització a l'entorn de Mas Enric i Can Prat el més aviat possible. 

 

Participació