L'Himesa AE Sallent incorpora la disciplina de patinatge artístic

Redacció
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:18h
Presentació dels equips de l'Himesa AE Sallent
Presentació dels equips de l'Himesa AE Sallent | AjSllt
L'Himesa AE Sallent va fer dissabte la presentació d'equips al pavelló d'esports Agustín Rueda amb la novetat que, per primera vegada, incorpora la disciplina de patinatge artístic. Així doncs, actualment el club compta amb deu equips de bàsquet, vuit de futbol sala, un d'atletisme cros i un de patinatge artístic.

L'alcalde de Sallent, David Saldoni, i el president de l'AE Sallent, Marc Bransuela, van felicitar als esportistes, entrenadors i familiars per fer tan gran l'entitat i van encoratjar-los a seguir treballant pel seu futur i per Sallent.

L'acte, presentat per Arcadi Alivés i Cristina Fàbregas, va comptar amb 250 esportistes i 30 tècnics que van ser presentats al nombrós públic assistent que va omplir les grades del pavelló. Abans de començar la presentació d'equips, la secció de patinatge va fer una breu exhibició.

També van assistir a la presentació el regidor d'esports, Jonatan Caro, el delegat de la FCBQ comarques centrals, Fernando Peñarrubia, el president de l'Asfe, Xavier Navarro i el president de l'AEE Paidos Sant Fruitós, Joan Girona.