Afectacions al trànsit i al transport públic pels propers dies

També horari del cementiri per Tots Sants i pel Dia dels Difunts

Redacció
30 d'octubre del 2009
El pròxim diumenge, dia 1 de novembre, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, els serveis de transport públic de viatgers realitzaran els següents serveis:
  • Línia Manresa - St. Joan Vilatorrada:Realitzarà servei complementari realitzant les parades: Pl. Europa; Pompeu Fabra; Francesc Moragas, i Cementiri, tornant a l'inici en sentit contrari. L'horari de servei serà de 9 a 13:30h i de 15 a 19h amb una freqüència de pas de 15 minuts.
  • Línia Festius de BUS MANRESA:La línia Festius del servei de transport públic urbà realitza la parada "El Congost" propera al cementiri. L'horari de servei és de les 8h a les 23h amb freqüència de pas de 30 minuts.

Amb motiu de la celebració de la Fira Mediterrània 2009, es prohibirà l’estacionament de vehicles a la Plaça del Mil-Centenari del 2 al 10 de novembre (ambdós inclosos).

A partir de dilluns dia 2 i fins al divendres 6 de novembre, es donarà pas alternatiu als vehicles que circulin per la via de Sant Ignasi a l’alçada de la passera per mitjà de semàfors sempre i quan els treballs així ho requereixin. Recordem que es porten a terme els treballs per completar la instal•lació del primer tram de l’estructura de la passarel•la de la via de Sant Ignasi que es va col•locar el passat 11 d’octubre. Aquestes obres formen part dels projectes finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Amb motiu dels treballs d'arranjament del paviment del carrer Santa Llúcia cruïlla amb la Baixada del Pòpul i carrer Galceran Andreu, a partir de dilluns 2 de novembre s'arranjarà el tram de paviment que afecta al carrer Santa Llúcia. Per fer-ho, es tallarà al trànsit el carrer Santa Llúcia des de la plaça de Sant Ignasi. Es mantindrà el pas de vehicles autoritzats utilitzant l'itinerari dels carrers Santa Llúcia, Codinella (invertit de sentit), Galceran Andreu (invertit de sentit) i Vallfonollosa. Al tram del carrer Santa Llúcia entre plaça Immaculada i Baixada Pòpul s'hi accedirà i sortirà des de plaça Immaculada. No s'afectarà al pas de vehicles que circulin per la Baixada del Pòpul. És previst que aquesta fase duri 3 setmanes.

Horari cementiri per Tots Sants i Dia dels Difunts
Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’horari d’obertura del cementiri municipal serà el següent:
  • Els diumenges dia 1 i 8 de novembre, estarà obert de 9 del matí a 7 de la tarda.
  • El dia 2 de novembre l’horari d’obertura serà l’habitual dels dilluns: de 9 del matí a 6 de la tarda.