El masculí de pàdel del Club Tennis Manresa es manté a segona en el català per equips

Foto de família de l'equip masculí de pàdel del Club Tennis Manresa
Foto de família de l'equip masculí de pàdel del Club Tennis Manresa | CTM
NacióManresa
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:34h
Aquest diumenge, 10 de febrer, va finalitzar el Campionat de Catalunya de pàdel per equips de segona categoria, que va celebrar-se a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa Hockey Club. En la competició hi va prendre part l'equip masculí del Club Tennis Manresa, que va aconseguir mantenir la categoria.

El primer equip amb el qual va haver d'enfrontar-se va ser el Junior FC de Sant Cugat del Vallès. Dels cinc jocs disputats, en van guanyar dos. En aquesta primera ronda les parelles que van jugar van estar formades per Ferran Insa i Marc Villacampa (vencedors); Marc Lluís Vargas i Guifré Pous (derrotats); Pol Vaquero i Albert Gall (vencedors); Xavier Sànchez i Eduard Nadeu (derrotats), i Jordi Matamala i Xavier Noguera (derrotats).

En la segona fase (la de consolació, que decidia els equips que baixarien de categoria), els manresans van competir amb el Club Tennis Lleida. De cinc jugades en van guanyar tres i, d'aquesta manera, van aconseguir mantenir-se en la segona categoria. En aquest cas, les parelles que van intervenir-hi van ser Marc Lluís Vargas i Albert Gall (vencedors); Jordi Sànchez i Vicenç Navarro (vencedors); Pol Vaquero i Marc Villacampa (vencedors); Xavier Noguera i Jordi Matamala (derrotats), i Joan Palau i Ramon Costa (derrotats).