Primàries Manresa presenta els seus onze candidats a la llista per a les municipals

L'acte ha tingut lloc aquest diumenge al local de l'ANC de la capital del Bages

Deu dels onze candidats que es presenten a les Primàries Manresa
Deu dels onze candidats que es presenten a les Primàries Manresa | Primàries Manresa
Redacció
10 de febrer del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:46h
Primàries Manresa ha presentat aquest diumenge al local de l'ANC els onze candidats que s'han inscrit per formar part de la llista electoral a les eleccions municipals el 26 de maig a la capital del Bages, davant d'un centenar llarg d'assistents.

L’acte, que ha estat conduït pel periodista manresà Roger Junyent, ha començat amb un emotiu minut de silenci en memòria de la maquinista morta en l’accident de trens de divendres passat a Castellgalí, i de la resta d’afectats.

L'acte ha anat discorrent en dos blocs. En el primer cada candidat s’ha presentat contestant a la pregunta "Per què em presento com a candidat de Primàries Manresa?", reflectint diferents inquietuts amb unes inequívoques arrels comunes com ara la disconformitat amb la situació general en que es troba Manresa després d’una sèrie de legislatures sota el sistema de partits i la necessitat que l'Ajuntament estigui disposat a fer efectiva la independència de Catalunya amb accions concretes.

En el segon bloc, el públic ha fet preguntes que han estat respostes pels canditats: com generar més llocs de treball a Manresa? com millorar les comunicacions per atraure més persones, activitat, prosperitat i rejovenir la ciutat? com fer efectiu el pacte per a la Sobirania Fiscal del Bages, signat el 2015 sense cap acció posterior? com recuperar el dinamisme que caracteritzava Manresa en temps passats? com gestionar la problemàtica animalísta?

En l'actualitat, Primàries Manresa té 518 inscrits a la seva web, que seran, junt als que s'hi afegeixin, els que votaran un màxim de quatre dels onze candidats.

Propers actes col.lectius:

- Debat de candidats: Divendres, 15 de febrer al centre cívic Selves i Carner.
- Cloenda de campanya: Divendres, 22 de febrer a l’Ateneu la Vinyeta.

Votació de llistes obertes: 

- Presencial: Dissabte 23 de febrer, marcant 4 noms entre els 11 candidats, al local de l’ANC Manresa (C/Caritat, 28).
- Telemàtica: Prèvia validació en el local de Bisbe Comas, 12, baixos, qualsevol dia en horari laboral.