El Cd'E Manresa jugarà a Viladecans per allunyar un rivel directe

El Cd'E Manresa jugarà a Viladecans diumenge
El Cd'E Manresa jugarà a Viladecans diumenge | José Antonio Sánchez
Redacció
09 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:41h
El Cd'E Manresa jugarà diumenge a les 6 de la tarda Viladecans, cinquè a la taula classificatòria a 8 punts dels del Bages. L'entrenador manresa, Andreu Peralta, opina que "a mida que corre la competició tot s'iguala. Aconseguir punts costa molt més amb els equips d'abaix, necessitats de sumar per intentar sortir de la zona complicada, i els de dalt per intentar seguir tenint opcions. Tot s'iguala i són els detalls els que defineixen. Hem d'intentar que aquests detalls ens siguin favorables".

El Viladecans és cinquè amb 35 punts, amb 10 victòries, 5 empats i 5 derrotes, 34 gols a favor i 21 en contra. És molt perillós al seu Municipal on suma 23 de 30 punts possibles, amb 7 victòries, 2 empats (Lleida i Gavà) i 1 derrota (Andorra). 

Peralta avia del perill: "juguen la seu camp, amb la seva gent i se la juguen. Ara mateix els portem 8 punts a la classificació, que en cas de victòria nostra serien 11, i per tan quedarien amb poques opcions d'optar a la primera plaça. És un equip que se sent molt còmode al seu Estadi. Són intensos i directes. Hem d'intentar entrar en partit quan abans millor, i treballar molt les nostres esquenes, i guanyar en les segones accions que es produeixin".