L'EPSEM-UPC aposta per la formació sobre organització industrial

Edifici de la UPC a Manresa
Edifici de la UPC a Manresa | Aina Font Torra
Redacció
08 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:15h
Amb l'objectiu de millorar la formació professional sobre organització industrial a les empreses de la comarca, la EPSEM-UPC, amb la col·laboració del Programa Ocupació al Bages Industrial (OBI), liderat per l'Ajuntament de Manresa, enguany s' impulsa la tercera edició del curs de postgrau Organització i enginyeria de la pro ducció i direcció de plantes industrials

Degut a la desaparició del Grau d'Organització Industrial i atenent l'alt cost dels programes de màster de cursos d'aquest tipus hi ha cada vegada menys persones que cursen aquestes formacions. Això provoca una manca de perfils que tinguin qualificació en mecànica i amb competències tècniques relacionades amb la direcció i organització de plantes industrials. 

Aquest postgrau és una magnífica oportunitat d'aprendre de la mà dels millors professionals i a través de l'anàlisi de casos pràctics, com implantar i gestionar sistemes productius eficaços i competitius. El postgrau està pensat per ser compatible amb el món laboral, donat que s'imparteix els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

El programa OBI vol donar suport als alumnes que hagin acabat l'enginyeria i vulguin especialitzar-se en la direcció de plantes industrials rebent una tutorització en aquest postgrau.

Dijous de la setmana vinent, 14 de febrer del 2019 a la sala de juntes de EPSEM-UPC, a les 18.30h es farà una sessió informativa. Per assistir-hi cal confirmar l'assistència al correu [email protected].

- Més informació