El Manresa FS intentarà consolidar la plaça de la copa dissabte contra l'Escola Pia

Manresa FS
Manresa FS | MFS
Redacció
08 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:01h
El Manresa FS rebrà aquest dissabte a 1/4 de 7 de la tarda la visita de l'Escola Pia de Sabadell, en un dels partits que acostumen a ser atractius, vistosos i intensos. En aquesta ocasió, el Manresa rep l’equip escolapi amb avantatge a la taula amb un marge força ampli de punts.

Actualment, l'Escola Pia és quart a la taula amb 33 punts per 41 els manresans. Als de Paco Cachinero els interessa molt sumar els tres punts per poc a poc, garantir la preuada plaça per la copa del Rei. El partit de dissabte és molt important precisament per aquest aspecte, el conjunt manresà podria allunyar al seu rival encara més i donar un pas molt important de cara a l'objectiu.

L'Escola Pia  no guanya a fora des del 17 de novembre, en aquella ocasió ho va fer a la pista de l'Industrias. En els seus desplaçaments només ha guanyat dos partits, a Santa Coloma i Pallejà, de vuit partits jugats.

Pel que fa al Manresa FS, continua el dubte de Corvo que arrossega molèsties importants de menisc. La resta de la plantilla està en condicions optimes.