L'alcalde Gimeno tornarà a encapçalar la llista del PSC de Castellgalí a les municipals

Cristòfol Gimeno (PSC) tornarà a optar a l'alcaldia de Castellgalí
Cristòfol Gimeno (PSC) tornarà a optar a l'alcaldia de Castellgalí | PSC Castellgalí
NacióManresa
08 de febrer del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:45h
L'actual alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno Iglesias, ha anunciat que tornarà a optar a governar el poble, encapçalant la llista del PSC del seu municipi en les eleccions municipals que tindran lloc el 26 de maig.
 
Gimeno, amb una llarga trajectòria política a les espatlles, fa vint anys que és alcalde de Castellgalí, i ha compaginat aquesta tasca amb la de president del Consell Comarcal del Bages ( 2007-2008) i amb la de Diputat al Parlament de Catalunya (2014-2015), substituint l'escó de Jaume Collboni. A banda, al llarg d'aquestes dues dècades també ha format part de diferents entitats municipalistes, socials i cíviques.
 
Segons explica, el motiu principal que el porta a repetir candidatura és "per poder seguir aportant al poble millores en infraestructures, equipaments i serveis". Afirmant "aquests darrers anys no han estat fàcils degut a la manca d'ajuts procedents de la Generalitat", Gimeno apunta que des del seu equip "hem fet tot el possible per aprofitar els que ens ha donat la Diputació". Amb tot, el batlle exposa que encara hi ha "projectes importants" que "han d'acabar de consolidar aquesta feina ben feta que hem realitzat".
 
Gimeno s'envoltarà d'una candidatura "àmplia i potent" que, assegura, "permetrà conformar un esplèndid equip de govern si la gent de Castellgalí ens segueix fent confiança".