«Alícia al País de les Meravelles» de la Cia Viu el Teatre arriba diumenge al Kursaal

L'obra, basada en el conte de Lewis Carrol i adaptada per Marta Buchaca, es podrà veure en una única funció a les 6 de la tarda

«Alícia al País de les Meravelles» es podrà veure siumenge al Kursaal
«Alícia al País de les Meravelles» es podrà veure siumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
07 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:47h
La Sala Gran del Kursaal acull aquest diumenge, 10 de febrer a les 18 h, l'espectacle musical per a públic familiar Alícia al País de les Meravelles de la cia Viu el Teatre. Una comèdia basada en el conte de Lewis Carroll, adaptada per Marta Buchaca i dirigida per Jordi Andújar. 

El dia que l'Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l'hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Ho aconseguirà?

Amb aquest viatge, l'Alícia s'adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura. La dramaturga Marta Buchaca s'ajunta amb la companyia Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s'identifiquin i reflexionin. 

Un espectacle recomanat a partir de 4 anys. 


Les entrades per veure Alícia al País de les Meravelles és 12€ (10€ amb Carnet Galliner, Carnet Imagina't, menors de 12 anys, menors de 25 anys i majors de 65 anys). Per a més informació a les taquilles del teatre i per internet.