L'òpera còmica «La Scala di Seta» de Rossini arribarà diumenge al Teatre Conservatori

Es tracta d'una òpera de petit format dirigida per Assunto Nese i amb l'Orquestra Barcelona Concertante

Els Amics de l'Òpera de Sarrià portaran «La Scala di Seta» a Manresa
Els Amics de l'Òpera de Sarrià portaran «La Scala di Seta» a Manresa | A. Bofill
Redacció
07 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:15h
Els Amics de l'Òpera de Sarrià -una nova associació que té com a missió la difusió de l'òpera i de la cultura- portaran aquest diumenge, 10 de febrer a les 18h, al Teatre Conservatori l'òpera còmica La Scala di Seta de Gioachino Rossini, dirigida per Assunto Nese i amb l'Orquestra Barcelona Concertante. 

La Scala di Seta és una òpera en un acte (d'una durada d'1h i 30 minuts), amb llibret de Giuseppe Maria Foppa, basat en l'obra L'Échelle de Soie, de François-Antoine-Eugène de Planard i estrenada a Venècia el 1812. Al Teatre Conservatori la podrem veure interpretada per Irene Mas, Roberto Maietta, Jorge Franco, Carles Pachón, Núria Vinyals i Elías Juan Ongay. 

L'òpera presenta Dormont, qui ha promès en matrimoni Blansac la seva pupil·la Giulia, però ella està casada secretament amb Dorville, al qual rep totes les nits a la seva cambra pujant per una escala de seda. Afortunadament, una cosina de Giulia, que també viu a la casa, estima Blansac. Un criat embolica la situació que, entre falses cites i inútils pesars d'enamorat, desemboca en el sextet final amb la reconciliació de tots els amants.

El Teatre Conservatori acull aquesta nova proposta operística dels Amics de l'Òpera de Sarrià amb la voluntat de sumar una oferta nova i complementària a la que ofereixen, des de fa 36 anys, els Amics de l'Òpera de Sabadell. 

Per més informació a les taquilles del teatre i per internet. El preu de les entrades per La Scala di Seta és de 20€ (18€ majors de 65 anys, menors de 25 anys i Escoles de Música, i 10€ amb Carnet Galliner).