La tarda al Palau Robert, per a la gastronomia de Món Sant Benet

Redacció
29 d'octubre del 2009
576_1256852710MSB_Restauraci1
576_1256852710MSB_Restauraci1 | Pauta

El xef Jordi Cruz durant la demostració gastronòmica que ha realitzat. Pauta comunicació

Després que, al migdia, el Palau Robert de Barcelona hagi acollit la presentació de l’inici de col•laboració entre Montserrat i Món Sant Benet, en el marc d’una sessió sobre turisme cultural amb el títol «Montserrat / Món Sant Benet: històries compartides», el programa ha continuat a la tarda amb una sessió centrada en Món Sant Benet i en seva oferta gastronòmica. Amb el títol «Món Sant Benet: Un món de sensacions gastronòmiques», els responsables de la gastronomia de Món Sant Benet, entre els quals el reconegut xef Jordi Cruz, han exposat l’oferta culinària de Món Sant Benet i han fet demostracions gastronòmiques. Al final de l’acte hi ha hagut una degustació per a tots els assistents.

La sessió s’ha iniciat amb la intervenció de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que ha parlat de la importància dels sentits en l’alimentació, i ha convidat els assistents a participar al taller “El sentit dels sentits”, que habitualment es realitza a Alícia. Seguidament, s’han presentat les ofertes dels restaurants La Fonda i Món, situats a Sant Benet. Aquestes presentacions han anat a càrrec de Daniel Badenas i Pep Casas.

L’acte s’ha tancat amb una demostració gastronòmica a càrrec de Jordi Cruz, xef del restaurant Angle de Món Sant Benet, guardonat amb una estrella Michelin. Jordi Cruz ha preparat fins a vuit plats, que han fet les delícies dels assistents.