El cantautor Ricard Canals llançarà el 22 de febrer una cançó contra el capacitisme

La peça compta amb la col·laboració de Joan Isaac, i ha estat gravada amb Valen Nieto, Jordi Blanes i Andreu Moreno

Ricard Canals
Ricard Canals | Arxiu particular
Redacció
07 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:39h
El cantautor manresà Ricard Canals publicarà el pròxim divendres 22 de febrer en exclusiu per a les plataformes musicals digitals la cançó No hi ha barreres, editada pel segell gironí 4 Rivers Sound. Una reivindicació, nascuda de la seva història personal, per aconseguir una societat que no discriminin a les persones amb discapacitat.

"Un amic que sap que fa temps que faig música em va dir perquè no explicava alguna cosa de la meva vida en una cançó", explica Canals. El cantautor, cec de naixement, ha escrit un petit himne contra els obstacles i "la gent que ens mira diferent".

La cançó, que compta amb la col·laboració del cantautor Joan Isaac, ha estat gravada amb Valen Nieto (guitarra i producció), Jordi Blanes (baix) i Andreu Moreno (bateria).

Ricard Canals (Manresa, 1984) va començar fent música als 15 anys i, des de llavors, ha fet desenes de concerts, en especial per les comarques centrals de Catalunya. Ha publicat els discos Una moneda a l'aire (2007), Coses que passen (2009) i Distàncies curtes (2012), on hi col·labora Natxo Tarrés (Gossos) a la cançó Sense enganys.

Els últims anys els ha passat actuant amb el també compositor Jordi Ribot, en el duet Canals&Ribot, amb els que ha publicat l'àlbum Guanyar temps (2017) i el directe Una tarda al Conservatori (2017) on, entre altres, hi col·labora la cantant Mone.