El manresà Enric Llort estrenarà «L'home que plantava arbres», dissabte al Kursaal

Enric Llort presenta «L'home que plantava arbres»
Enric Llort presenta «L'home que plantava arbres» | Promocional
Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:51h
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dissabte, 9 de febrer a les 21h, l'estrena del muntatge L'home que plantava arbres, dirigit i interpretat pel manresà Enric Llort, amb música de Carles Viarnès, reescrita i arranjada a partir de peces originals de Manel Camp. Un espectacle musical de petit format basat en el conte de Jean Giono, L'homme qui plantait des arbres.

En una comarca erma i deshabitada de la Provença, un pastor solitari planta arbres, milers d'arbres. Aquesta és la història d'Elzéard Bouffier, un home de muntanya que, sense que ningú en sàpiga res, decideix transformar el paisatge que l'envolta. 

I mentre el país es debat en Guerres Mundials, ell continua plantant arbres incansablement, fins a cobrir les muntanyes de verdor i canviar per sempre la vida de tots els habitants de la regió.

El retrat d'un personatge que testimonia l'enorme valor d'un gest tan senzill com és plantar un aglà i esperar que creixi. I repetir-ho milers de vegades. 

En la funció d'aquest dissabte al Kursaal, la disposició de la Sala Petita es transformarà en un quadrilàter amb l'objectiu d'apropar el públic a l'escenari. 

Les entrades per veure L'home que plantava arbres tenen un preu de 15€ (12€ per majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.