La campanya Nadal Solidari deixa 4.000 euros a la Fundació Althaia

Lliurament del xec de la campanya Nadal Solidari a Althaia
Lliurament del xec de la campanya Nadal Solidari a Althaia | CaixaBank
Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:40h
La directora d'àrea de negoci de CaixaBank a Manresa, Montserrat Benitez, i Joan Vila, en representació de Manresa+Comerç, han lliurat a la Fundació Althaia els 4.000 euros recollits amb motiu de la Campanya Nadal Solidari 2018, que s'ha dut a terme durant les festes nadalenques a Manresa.

La campanya ha consistit en destinar un 2% de les compres realitzades amb targetes de CaixaBank als establiments de la ciutat a un projecte solidari amb l'objectiu que el Nadal arribés per millorar l'atenció a la infància i l'adolescència de la unitat pediàtrica d'Althaia.

Fundació Althaia destinarà aquesta aportació a millorar les àrees d'atenció d'infants i joves i, alhora, enfortir el vincles entre la institució i la ciutadania i treballar la promoció per la salut. La renovació d'aquests espais és una necessitat ja que els canvis tecnològics i els avenços científics comporten nous mètodes de treball i evidencien que àrees actuals no responen als nous models d'atenció assistencial.

Tant la directora d'àrea negoci de CaixaBank a Manresa, Montserrat Benítez, com el representant de Manresa+Comerç, Joan Vila, es mostren satisfets de la bona entesa entre les tres organitzacions impulsores de la campanya per dur a terme aquesta iniciativa solidaria. Montserrat Benítez, ha destacat que la campanya és innovadora i que té com a objectiu potenciar el comerç de proximitat i la solidaritat. Per la seva banda, Joan Vila, ha assegurat que la campanya demostra que "tota la ciutat de Manresa està disposada a ajudar als nens i joves de la unitat pediàtrica d'Althaia".