La Barlins Teatreria oferirà teatre i rock aquest cap de setmana

«Jo Emma, tu Roger» es podrà veure divendres a la Barlins
«Jo Emma, tu Roger» es podrà veure divendres a la Barlins | Promocional
Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:15h
La Barlins Teatreria acollirà teatre i música els propers divendres i dissabte, amb Jo Emma, tu Roger, amb Ivan Padilla i Lara Díez, i concert d'Última Partida i Destemps Rock.

Divendres a 2/4 de 9 del vespre, Ivan Padilla i Lara Díez interpretaran Jo Emma, tu Roger sota la direcció de Cesca Vadell i la Volcànica, amb un text de Lara Díez. Les psicoanalistes expliquen que amb el jocs simbòlics aflora el subconscient de cadascú: els desitjos més profunds, les frustracions amagades, l'essència personal, la veritat cristal·lina, els secrets immersos en la foscor i l'univers primitiu que totes tenim. Si això és veritat...posar-se a jugar pot esdevenir perillós. Molt perillós. El preu de l'entrada serà de 8 euros.


Dissabte, a partir de 2/4 d'11 de la nit hi haurà concert d'Última Partida i una hora més tard serà l'hora de Destemps Rock. Guitarres descarades, lletres de carrer i melodies addictives. En tres paraules, rock and roll. Això és Destemps, una banda de riffs enèrgics i versos directes.  El preu de l'entraa es definirà per taquilla inversa.