Sant Vicenç estrenarà dijous l'exposició «Escoles d'altres mons» a l'Espai Ateneu

Vista parcial d'una fotografia d'«Escoles d'altres mons»
Vista parcial d'una fotografia d'«Escoles d'altres mons» | Kim Manresa
Redacció
05 de febrer del 2019
Actualitzat a les 19:04h
Sant Vicenç de Castellet podrà veure a partir de dijous l'exposició Escoles d'altres mons a l'Espai Ateneu. La mostra recull una àmplia col·lecció d'una cinquantena de fotografies realitzades pel fotògraf Kim Manresa fetes a més de trenta països del món. L'exposició és un projecte educatiu de sensibilització ciutadana envers el dret a l'educació i a les desigualtats socials impulsat per la Diputació de Barcelona que s'aproxima a la realitat educativa que viuen els infants de diferents punts del planeta.

L'acte d'inauguració serà aquest dijous a dos quarts de 6 de la tarda a l'Espai Ateneu i comptarà amb la presència del comissari de la mostra, l'escriptor salvadorenc Carlos Ernesto Garcia, que estarà acompanyat pel diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet.

Tot el febrer

L'exposició es programarà durant tot el mes de febrer a l'Espai Ateneu i posa de relleu aspectes com les desigualtats socials i de gènere, les condicions de vida, la solidaritat, els conflictes armats i identitaris, la cooperació o els valors de l'esforç i la superació, entre d'altres elements.