Obertes les inscripcions per participar a la històrica Caminada de la Llum del CECB

La Caminada de la Llum del CECB tindrà lloc el diumenge 17 de febrer
La Caminada de la Llum del CECB tindrà lloc el diumenge 17 de febrer | CECB
NacióDigital
05 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:30h
Per rememorar la feta històrica del Miracle de la misteriosa Llum, els membres del Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) ja fa gairebé cinquanta anys que organitzen la Caminada de la Llum, una acció que enguany se celebrarà el proper diumenge, 17 de febrer, i que pretén fer el trajecte que va fer la llum ja fa més de sis-cents anys, anant de Montserrat fins a l'Església del Carme de Manresa.

El recorregut, de vint-i-cinc quilòmetres aproximadament, començarà a les onze del matí des del Monestir de Montserrat. Una hora abans, però, els participants ja hauran de ser al lloc d'inici per encendre la llum a la capella del cambril de la basílica de Montserrat i per gaudir d'un esmorzar de xocolata desfeta per agafar forces. Totes les persones que vulguin prendre part de l'activitat podran arribar fins a Montserrat en autobús, que sortirà de l'estació de busos de Manresa a les nou del matí.

La caminada, que preveu fer-se en cinc hores, tindrà dos avituallaments: un al quilòmetre 8,8, a Sant Cristòfol (on hi haurà aigua, sucs, galetes i fruits secs) i un altre al punt quilomètric 12,5, just abans d'arribar a Castellgalí (on s'oferiran entrepans, fruita, begudes i cafè). Així mateix, però, i un cop s'arribi al destí (l'Església del Carme), també es repartirà un petit piscolabis.

El preu de les inscripcions és de 6 euros en el cas de disposar d'assegurança i de 9 euros si no se'n té. Per a formalitzar-les cal omplir aquest formulari.