«Stroika en imatges» d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

Es tracta d'un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala

Redacció
04 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:45h
L'Espai Jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14) i el Casal de Joves la Kampana (Pl. Icària s/n) acolliran l'exposició itinerant Stroika en imatges. La mostra aplega un recull de fotografies sobre la música en directe de la sala Stroika realitzada pel fotògraf Àlex Belza amb col·laboració de Casa de la Música de Manresa.

Fotògraf, amant de la música i càmera oficial de la Sala Stroika durant els darrers cinc anys, Àlex Belza presenta un recull de fotografies sobre música en directe amb el qual ha capturat els artistes que han passat per la tarima de la sala. Escenaris encesos i públic entregat a l'experiència dels concerts en directe són els ingredients principals de la seva particular manera de retratar la música en directe: veient-ne les fotografies l'espectador és capaç de sentir el vigor i la intensitat de la música en el seu estat més pur capturat en imatges impactants i rabioses.

Del 5 al 28 de febrer es mostrarà a l'Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (C/ sant Blai, 14) en l'horari habitual d'obertura: dilluns, dimarts i dijous de 9 a14 h i a les tardes de dilluns a divendres de 16 a19 h. Per a més informació cal contactar enviant un correu-e a manresajove@ajmanresa.cat o bé trucant al 938 771 360.

Del 4 al 29 de març el Casal de Joves la Kampana acollirà l'exposició i es podrà visitar de forma lliure les tardes de dilluns a divendres de 17 a20.30 h. Per a més informació podeu contactar enviant un correu-e a lakampana@ajmanresa.cat o bé trucant al 938 729 237.