Agredeix la seva parella i fissura les costelles d'un dels policies que el volia detenir

L'incident ha tingut lloc aquesta matinada en un pis del Centre Històric de Manresa

NacióDigital
04 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:12h
Aquesta matinada, a dos quarts de dues, el telèfon 092 de la Policia Local de Manresa va rebre una trucada informant d'una baralla en un domicili del Centre Històric. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar-hi un home amb restes de sang que presentava un important estat de nerviosisme. Va ser ell mateix que va explicar que una estona abans s'havia discutit amb la seva parella i que aquesta havia marxat de casa.

Paral·lelament, el mateix 092 va rebre una trucada per part d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que els informava que havien trobat una dona caminant pel carrer que presentava esgarrapades i cops als braços i a l'abdomen, i que assegurava que acabava de ser agredida per la seva parella.

Amb aquesta informació, la policia va investigar si les dues persones interrogades tenien relació. Efectivament, eren parella. Així doncs, els agents van procedir a detenir l'home, però aquest -encara molt nerviós- va intentar evitar-ho i es va posar molt agressiu, fins al punt que va lesionar un dels policies, fissurant-li les costelles.

Davant de la seva actitud, els agents li van imputar un delicte de violència sobre la seva parella i un altre d'atemptat a agents de l'autoritat.