Exhaurides les places a la visita guiada «Hora 20.22» sobre Manresa 2022

per Redacció , 4 de febrer de 2019 a les 12:36 |
Visita guiada «Hora 20.22» a Manresa | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Davant l'èxit que va tenir la visita Hora 20.22 la tardor passada, es van programar noves sessions per aquest primer trimestre de 2019, que es realitzaran en els mesos de febr er i març, però tal com ja va passar en la primera edició, en qüestió de dies s'han exhaurit totes les places. Properament se'n posaran a disposició noves sessions

Amb la intenció de donar a conèixer el projecte Manresa 2022; l'octubre de l'any passat es va posar en marxa la visita ciutadana Hora 20.22, una iniciativa de l'Ajuntament de Manresa i Manresa Turisme, que recorre els indrets més emblemàtics de Manresa, com la Basílica de la Seu, el carrer del Balç, i l'Espai 1522, i que també inclou l'explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.


El projecte Manresa 2022 és una proposta cultural i estratègica de la ciutat, transversal i participativa que commemora els 500 anys de l'arribada de Sant Ignasi a Manresa, on va viure prop d'un any. Té l'objectiu de crear riquesa al territori i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, tot convertint Manresa en un destí turístic al 2022 i més enllà, ja que vol continuar sent una ciutat acollidora, diversa i moderna. Les intervencions que s'estan duent a terme; com el disseny, la producció d'audiovisuals i les visites, han estat finançades pel pla de comunicació previst en el fons FEDER 2016-2022 arribada del Camí Ignasià; i el disseny i producció d'audiovisuals ha anat a càrrec de l'empresa de comunicació creativa E2S.

 

Participació