El Palau Firal acollirà una jornada per explicar el nou conveni col·lectiu del sector del metall

Tindrà lloc aquest dimecres, de nou a onze del matí

NacióDigital
04 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:34h
Aquest dimecres, 6 de febrer, tindrà lloc, al Palau Firal, la sessió informativa Canvis i efectes del nou conveni col·lectiu per a la indústria siderometal·lúrgica. La jornada, impulsada per Feliu Consultors i la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central -amb el suport de Presaba- començarà a les nou del matí i tindrà una durada aproximada de dues hores.

Es tracta d'una sessió que busca presentar les modificacions i implicacions més importants incorporades en la publicació del passat 22 d'octubre de 2018 del BOPB, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector de la indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona per als anys 2018-2019.

Així, al llarg de la jornada, es presentaran ponències sobre les novetats del nou conveni, així com també un recull de les mesures urgents en matèria social i laboral publicades en el Real Decret Llei 28/2018. També s'oferirà una xerrada relativa a l'aplicació pràctica del nou conveni del metall (especialment pel que fa als canvis en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals) i es farà menció al control sobre l'Impost d'Activitats Econòmiques. Per acabar s'obrirà un torn de preguntes, en el qual les empreses podran presentar els seus dubtes específics i resoldre inquietuds.

La jornada és gratuïta, però des de l'organització es demana inscriure-s'hi prèviament enviant un correu a comunicacio@feliuconsultors.com.