El Manresa FS manté la ratxa de victòries golejant el Natació Sabadell (1-9)

Els bagencs van dominar el partit a partir dels primers minuts

04 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:05h
El Manresa FS va aconseguir dissabte la seva novena victòria consecutiva en una pista complicada, com la del Natació Sabadell i per un resultat extraordinari, 1-9.

El partit es va iniciar amb domini de l'equip local, que va tenir vàries ocasions per marcar, però la primera arribada manresana es va traduir en gol. Aleshores, un Manresa ben posicionat va tornar a marcar mitjançant un bon contraatac finalitzat per Óscar. De la mateixa manera, arribaria el 0-3. Ja a les acaballes de la primera part, faltant dos minuts, el manresà Bixi va aturar un penal a l'experimentat i contrastat veterà Dani Salgado.

La segona part es va iniciar amb un Manresa llançat. En 40 segons, dos gols d'estratègia ampliaven l'avantatge al 0-5. A partir d'aquest moment, el Natació Sabadell va portar a terme un joc molt dur i travat. A falta de 7 minuts per finalitzar el partit l'equip local va intentar retallar distàncies jugant de cinc, però el Manresa, amb una defensa molt ben treballada, va aconseguir ampliar la diferència fins el definitiu 1-9.