L'ANC i la Confraria organitzen un Dinar Groc en suport als presos polítics a Santpedor

Tindrà lloc aquest dissabte a l'espai Cal Llovet

NacióDigital
04 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:02h
Aquest dissabte, 9 de febrer, l'espai Cal Llovet de Santpedor acollirà un Dinar Groc en suport als presos polítics i les seves famílies. Es tracta d'una activitat impulsada per l'ANC i la Confraria de Vins del Bages que compta, també, amb el suport d'Òmnium Bages-Moianès, de l'Ajuntament de Santpedor i de la cansaladeria Cal Fusteret de Sant Fruitós, que serà l'encarregada d'elaborar el dinar, consistent en una arrossada.

L'àpat, que començarà a dos quarts de dues del migdia, s'acompanyarà de vins de la DO Pla de Bages, que seran degustats amb copes que la Confraria ha dissenyat especialment per a l'ocasió, i que contenen un llaç groc gravat. A banda, la gent que vulgui endur-se copes a casa tindrà l'oportunitat de comprar caixes de sis per 20 euros.

Els tiquets per al dinar tenen un preu de 20 euros (de 15 pels menors de 12 anys) i s'han de comprar anticipadament a l'Espai Òmnium de Manresa; al local de l'ANC de Manresa, o a les llibreries L'Horitzó i Timbaler de Santpedor. La capacitat màxima d'assistents serà de tres-centes persones.

Des de l'organització, a més, es demana col·laboració a l'hora de parar i desparar taula, de servir el dinar i de netejar l'espai un cop finalitzi l'àpat. Tothom que vulgui fer de voluntari ha d'enviar un correu a [email protected], indicant el nom i el número de telèfon.

A banda, si algú no pot assistir al dinar però vol col·laborar-hi econòmicament (recordem que tots els diners que es recaptin aniran a parar a la caixa de solidaritat en suport als presos polítics i les seves famílies) pot fer un ingrés al número de compte  ES74 2100 0375 0602 0009 4208, fent constar, a l'assumpte, "Fila 0 Dinar Groc".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arxivat a