Joan Peñarroya: «Estic content per l'alegria que hem donat a la nostra gent»

Joan Peñarroya ona instruccions als seus jugadors
Joan Peñarroya ona instruccions als seus jugadors | J. Alberch
03 de febrer del 2019
Actualitzat a les 22:48h
La intervenció de Joan Peñarroya ha estat radicalment diferent a la darrera al Nou Congost. Aquell dia, el BAXI Manresa s'havia quedat fora de la copa del rei després d'haver-ho tingut a prop. En canvi, aquesta nit el seu equip havia derrotat un València Bàsquet que portava setze victòries en disset partits. Per això, el tècnic terrassenc estava tan content. Sobretot en veure l'alegria que hi havia al seu voltant.

Peñarroya ha destacat el bon inici del seu equip que no ha permès tirs fàcils al seu rival. La defensa ha estat clau per un equip que necessita fer-ho molt bé en aquest apartat per poder ser competitiu. L'onzena victòria certifica gairebé la permanència i ara la massa social demanarà el play-off. Un repte que no espanta al tècnic del BAXI Manresa. Tot i que per ser-hi "cal millorar en molts aspectes". Un d'aquests és incrementar encara més les prestacions en defensa.


L'entrenador del BAXI Manresa ha volgut destacar una vegada més la labor d'equip. Avui ha debutat Erik Murphy i el finlandès no s'ha notat gens estrany. D'això en té la ‘culpa' una plantilla molt humana que ajuda a tothom a integrar-se ràpidament. Un altre punt a favor d'aquest equip és que no depèn d'un sol jugador si bé sempre hi ha els referents a nivell estadístic. "És important el Ryan, que és qui juga més minuts. Però també ho han estat els minuts de Jakis Gintvainis i Guillem Jou", ha sentenciat Peñarroya.
Arxivat a