Bethelhem Manzano es proclama campiona de Catalunya de cros sub18

Bethelhem Manzano amb Joan Lleonart
Bethelhem Manzano amb Joan Lleonart | CAM
Redacció
03 de febrer del 2019
Actualitzat a les 21:40h
Bethelhem Manzano s'ha proclamat aquest diumenge campiona de Catalunya de cros sub18 en la prova disputada a Vic. Sobre una distància de 4.400 metres, Manzano ha sabut gestionar perfectament la cursa, arribant amb molta força en el darrer tram, que li ha permès superar a totes les seves rivals i endur-se el títol de l'especialitat.

Manzano s'ha imposat amb un temps de 16'13" en dura competència amb l'atleta Sofía de Sousa (Muntanyenc Sant Cugat), que ha entrat a dos segons de l'atleta bagenca. Ha tancat el podi l'atleta Julia de la Piedra (FC Barcelona), amb 16'51". 

Amb aquest triomf, Manzano s'asegura el bitllet per participar amb la selecció catalana en el Campionat d'Espanya de cros sub18 que es disputarà el proper 3 de març a Villamanrique de la Condesa (Sevilla). 

Bronze català dels sub18 de l'Avinent en el català de cros

Per una altra part l'equip masculí sub18 de l'Avinent Manresa ha estat bronze en el mateix Campionat de Catalunya de cros disputat aquest diumenge a Vic. La formació manresana ha brodat la seva actuació en un recorregut dur de 5750 metres, amb Miqui Riera ocupant la 4a posició final (19'29"), que gairebé li assegura el bitllet per a l'estatal de cros que es disputará a Villamanrique de la Condesa (Sevilla) el proper 3 de març. Riera ha estat secundat per Jan Bayona, 9è amb 19'41", Marc Torres, 19è amb 20'16", Marc Fernàndez, 20è amb 20'25" i Marc Villar, 57è amb 22'41". 

El podi ha estat molt apretat, separant les tres formacions nomès cinc punts: CA Mollet (47), AA Catalunya (51), Avinent Manresa (52). Aquesta formació estarà present el proper 24 de febrer a Linares en el Campionat d'Espanya de cros per a clubs que es disputarà a Andalusia.