La Joviat va tornar a viure intensament una nova edició del Gastrofòrum

Una de les jornades del Gastrofòrum de la Joviat
Una de les jornades del Gastrofòrum de la Joviat | Joviat
Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:38h
L’Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa va tornar a viure intensament una nova edició del Gastrofòrum, el passat dilluns i dimarts 28 i 29 de gener.

Aquesta iniciativa dirigida als alumnes de Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració, Pastisseria i Direcció de Cuina, desenvolupa un programa molt complet amb xerrades, activitats, tallers, tasts, demostracions de professionals i empreses del sector de l'hoteleria, passes de films, ponències relacionades amb la gastronomia i té com a colofó el concurs de cuina i serveis, sommelieria i pastisseria, on els alumnes de l’Escola d’Hoteleria, en grups de quatre (dos cuiners/res i dos cambrers/res) han de cuinar i servir un plat i unes postres, juntament amb el servei d'un còctel i un maridatge de vins.

Com a innovació en aquesta edició, es va realitzar un Concurs Fotogràfic, on els alumnes a través de les xarxes i amb el #GastrofòrumJoviat, podien demostrar quin havia estat el seu aprenentatge personal, durant aquests dos dies, amb una imatge el màxim d’artística possible.

Els professors de l’Escola d’Hoteleria van complementar el programa del Gastrofòrum amb tallers i xerrades especials. Les ponències han estat "obertes", igual que en l’edició de l’any passat, de manera que els alumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat, han pogut apuntar-se a les que els ha resultat més interessants.