El BAXI Manresa homenatjarà diumenge a Rafa Cuesta i Toni Creus

Un i l'altre han dedicat dècades al club des de la direcció esportiva i l'organització

Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat a les 21:46h
Rafa Cuesta i Toni Creus
Rafa Cuesta i Toni Creus | BàsquetManresa
Aquest diumenge, just abans de l'inici del partit entre el BAXI Manresa i el Valencia Basket, el club del Bages retrà homenatge a dues persones molt significatives per al club. Es tracta de Toni Creus i Rafa Cuesta, treballadors i col·laboradors del Bàsquet Manresa en diverses etapes, a qui es farà un reconeixement per la feina feta.

Toni Creus va ser Director Esportiu del Bàsquet Manresa durant diverses temporades i membre de la junta del club. A banda d'això, ha estat una persona molt relacionada amb el bàsquet: va ser el delegat de la Federació Catalana al Bages, mànager de diversos jugadors, com ara Paco Vázquez o Pep Pujolràs, i analista dels partits del Manresa a Ràdio Manresa.

Per la seva banda, Rafa Cuesta fa 40 anys que col·labora amb el Bàsquet Manresa. Ja ho feia al Pavelló del Vell Congost, i segueix ajudant a l'equip amb tasques d'organització des del túnel de vestidors. Cuesta ha conegut i ha cuidat durant dècades centenars de jugadors, que l'han convertit en un home molt estimat entre el personal i l'afició del Bàsquet Manresa.

Per dedicació al club que han tingut tots ells, el Bàsquet Manresa vol retre'ls aquest diumenge un merescut homenatge, que serà just abans de l'inici del partit.
Arxivat a