El Manresa FS rebrà dissabte un reviscut Natació Sabadell

Manresa FS
Manresa FS | MFS
Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:27h
El Manresa FS afrontarà dissabte (18.30h) un altre partit complicat de lliga, en aquesta ocasió a la pista del Natació Sabadell. El conjunt sabadellenc no perd a casa des de finals d'octubre desprès d'haver patit un inici de lliga fluix a Can Balsach. Des de llavors fins ara, a casa seva ha sortit victoriós de les visites del Salou, Barceloneta i Industrias, i ha empatat amb l'Hospitalet. Anteriorment a això, havia perdut amb el Cerdanyola, CCR i Lleida. Amb una única victòria contra Isur.

A Manresa va perdre a la primera volta per 9 gols a 4 i la resta de resultats a fora són variats amb dues victòries, dos empats i tres derrotes com a visitant. En el còmput global té 7 partits guanyats, 3 empats i 7 derrotes. Es setè amb 24 punts i 86 gols a favor i 77 en contra.

Per la seva part, els manresans tenen el dubte de Corvo que pateix unes importants molèsties i no ha pogut entrenar amb regularitat durant la setmana. Els manresans continuen segons a la taula  amb 38 punts després de deixar despenjats l'Hospitalet i Escola Pia a vuit punts, però no així el Mataró que s'hi troba a tres punts, en tercera posició. El Manresa FS té l'objectiu de plaça per copa del Rei a l'abast si manté una certa regularitat en aquesta segona volta.