Saldoni es tornarà a presentar com a candidat a l'alcaldia de Sallent

David Saldoni
David Saldoni | Adrià Costa
Redacció
31 de gener del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:41h
David Saldoni, actual alcalde de Sallent, va ser escollit aquest dimecres al vespre en una assemblea oberta per ser el candidat de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet (JuntsperSallent).

Saldoni ha estat regidor tant de govern com de l'oposició des del 1999, i des del 2011 encapçala el govern de Sallent. A més, des del mes de gener de 2018 és el president de l'entitat municipalista més important a Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM).

El candidat de Junts per Sallent afronta el repte de les municipals 2019 amb la il·lusió de seguir liderant el projecte pel municipi del Bages: “Tinc il·lusió i motivació per seguir transformant Sallent, per engegar nous projectes que millorin la qualitat de vida dels veïns i veïnes, i a nivell personal, perquè m'estimo el meu poble i vull seguir treballant pels sallentins i sallentines”.

David Saldoni també ha destacat que el projecte de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet és un pas endavant en la política municipal sallentina, que passa per una renovació profunda de de l'equip amb la voluntat d'afrontar els reptes des de perspectives diverses i transversals.