Més de 300 cantaires faran un passeig musical per la llegenda del comte Arnau al Kursaal

Corals de gent gran de Manresa i comarca seran els protagonistes d'aquest concert que interpretaran en doble sessió diumenge

Assaig de l'obra al Kursaal
Assaig de l'obra al Kursaal | MEES
Redacció
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:48h
Més de 300 cantaires de diverses formacions corals de gent gran de Manresa i el Bages participen al Canta Gran, que per cinquè any consecutiu acull el Kursaal. Es tracta d'un projecte impulsat des de l'Auditori de Barcelona adreçat a gent gran que preparen un espectacle per estrenar-lo dalt de l'escenari. En aquesta edició l'espectacle farà un viatge per la llegenda del compte Arnau a partir de poemes de Verdaguer, Maragall i Sagarra que ha musicat Albert Guinovart, amb dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo.

Al Kursaal, els cantaires han assajat 3 dies del mes de gener per preparar el concert d'aquest diumenge, 3 de febrer, en doble sessió, a les 12h i a les 18h, amb aproximadament 150 cantaires per funció. Enguany el concert de les 12h comptarà amb els participants dels Tallers de cançons de l'Ajuntament de Manresa, dirigit per Pep Torras, dels barris de la Font, la Balconada, Vic-Remei, Crta. Santpedor, Pl. Catalunya, Valldaura, Escodines i el Xup; a més del Cor FUB + Gran de Manresa, dirigit per Rosa Ortega. La sessió de la tarda, a les 18h, tindrà com a cantaires els membres de la Coral Harmonia del Casal de la Gent Gran de Manresa (dirigida per Montse Perramon), la Coral Amistat de Cardona (dirigida per Anna Camps), la coral Les Veus de Castellnou de Bages (dirigida per Xavier Ros) i els Tallers de cançons dels barris de Mion, Cots, Guix i Pujada Roja que dirigeix Pep Torras. La direcció musical de l'espectacle anirà a càrrec d'Oriol Castanyer, amb direcció escènica d'Ignasi Tomàs. Com a solistes, Tànit Bono i Toni Vinyals, acompanyats de 5 músics en directe (Albert Guinovart al piano, Edurne Vila al violí, Marc Garcia a la trompa, Guillem Prats al contrabaix i Fani Fortet a la percussió).

Canta Gran! és un projecte participatiu per a la gent gran. Es tracta d'un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions.

Les entrades, que tenen un preu únic de 8€, es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.