El Teatre Conservatori acollirà dissabte l'espectacle de clown «Rhum»

«Rhum» es podrà veure dissabte a Manresa
«Rhum» es podrà veure dissabte a Manresa | Promocional
Redacció
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:06h
La companyia de clown Rhum i Cia torna a Manresa aquest dissabte, 2 de febrer a les 21h, al Teatre Conservatori per presentar Rhum, un espectacle de clown vibrant, explosivament vital i descarat, pensat per a públic adult, però amb altes dosis d'ofici, humanitat i tendresa. Premi Zirkòlika de circ 2014 al Millor espectacle de pallassos.

Rhum & Cia fa anys que no treballa, ningú no els crida per anar a actuar enlloc. Els seus pallassos malviuen al magatzem de la companyia, però un bon dia reben una trucada inesperada... Els ha sortit un bolo. 

Tots els membres de la companyia es mobilitzen: treuen la pols dels instruments, les arnes dels vestits i assagen l'espectacle que els va fer famosos. Però tenen un problema: Rhum no hi és i no tenen August. O més aviat en tenen dos, de problemes: hi ha dos carablanques a la companyia i la pista de circ és massa petita per a tanta intel·ligència. Un dels dos haurà de deixar de ser el pallasso llest i haurà de posar-se les sabates grosses i el nas vermell. 

Rhum, interpretat per Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Pep Pascual i Mauro Paganini, és la primera part de la triologia de Rhum & Cia, i de la qual ja es va poder veure ‘Rhümia' el novembre del 2017 al Teatre Conservatori.

Portar nas de pallasso té premi!

Les persones que vagin a veure Rhum aquest dissabte al Teatre Conservatori de Manresa i portin un nas de pallasso guanyaran dues invitacions per veure Ludo Circus Show, que es podrà veure el 14 d'abril (18h) a la Sala Gran del Teatre Kursaal. Ludo Circus Show és un espectacle divertit per a tots els públics que recrea l'esperit del joc a través del circ. 

Per més informació a les taquilles del teatre i per internet. El preu de les entrades per ‘Rhum' és de 18€ (15€ majors de 65 anys, i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys).