L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet inicia la gestió electrònica de les instàncies

El projecte d'implantació d'administració electrònica del consistori fa un nou pas endavant des de l'OAC a partir d'aquest dijous

NacióDigital
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:28h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet inicia, aquest dijous, 31 de gener, la gestió electrònica de totes les instàncies que es presenten a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. D'aquesta manera, el consistori fa un pas endavant en el projecte d'implantació de l'administració electrònica i a partir d'ara les instàncies que es presentin en suport paper seran digitalitzades i convertides en documents electrònics, per poder permetre la seva tramitació electrònica, i així poder donar compliment a la normativa vigent. 

Aquest procés també suposarà una millora en la relació amb la ciutadania, que podrà presentar els tràmits a l'Ajuntament de forma electrònica, des de casa, i durant les vint-i-quatre hores del dia.

Més temps d'atenció

El consistori demana la col·laboració de la ciutadania coincidint amb l'inici de la tramitació electrònica, ja que probablement i fins que no estigui tot implementat s'haurà de dedicar més temps d'atenció personalitzada a la gestió d'aquests tràmits.