​Llorens rep l'escalf de Sant Fruitós (i d'Artur Mas) en la presentació oficial com a alcaldable

L'acte de presentació de la candidatura de Llorens va comptar amb la presència d'Artur Mas i David Bonvehí
L'acte de presentació de la candidatura de Llorens va comptar amb la presència d'Artur Mas i David Bonvehí | PDECat
NacióDigital
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:45h
En una Sala Polivalent del Nexe-Espai de Cultura plena, Vicenç Llorens Concustell es va donar a conèixer, dimecres al vespre, com a candidat a l'alcaldia a Sant Fruitós de Bages per Junts per Sant Fruitós. Abans de l'acte de presentació oficial, ell mateix va acompanyar l'expresident de la Generalitat Artur Mas en la inauguració del local de campanya de la formació local ubicat a la carretera de Vic, número 45, just davant de l'edifici de l'ajuntament.

En la seva presentació, Llorens va manifestar que "després de vuit anys, ara ha arribat el moment de recuperar l'alcaldia de Sant Fruitós de Bages ". Mostrant-se molt segur d'ell mateix va afirmar, contundent, que "en aquesta vida hi ha dos tipus de persones: les que deixen empremta i les que trepitgen": "d'empremta no sé si en deixaré mai, però estic segur que no trepitjaré ningú". L'alcaldable va cloure la intervenció assegurant que "construirem un poble tolerant, més participatiu i obert als ciutadans".

A banda de Llorens, a la presentació (que va estar conduïda per l'advocat i periodista Josep Vives) també hi van intervenir Artur Mas i el president del PDECat, David Bonheví. Mas va aprofitar per desitjar "tota la força i encerts" al candidat a l'alcaldia de Sant Fruitós, emfatitzant "la necessitat de construir projectes pel municipi i els seus ciutadans". Per la seva banda, Bonvehí  va augurar que la candidatura de Llorenç donaria l'oportunitat, a Sant Fruitós, de "tornar-se a obrir a la resta de la comarca ".