Quatre curts animats sobre el respecte per la natura, la proposta de diumenge del Petit Cineclub

El film 'Neu i els arbres màgics' es podrà veure a l'Auditori de la Plana de l'Om aquest diumenge
El film 'Neu i els arbres màgics' es podrà veure a l'Auditori de la Plana de l'Om aquest diumenge
NacióDigital
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:39h
Aquest diumenge, 3 de febrer, l'Auditori de l'Espai Plana de l'Om acollirà una nova proposta audiovisual de l'entitat Petit Cineclub. Es tracta de la projecció de Neu i els arbres màgics, un film d'animació d'origen francès compost per quatre històries independents que tenen un nexe comú: promoure el respecte per la naturalesa i despertar l'alegria de viure.

Produïda per Les Films de l'Arlequin, la pel·lícula va estrenar-se l'any 2014 i ha rebut diversos premis, com l'especial del jurat en el Seoul International Cartoon and Animation Festival de Corea del Sud; el Trampoline al millor curt juvenil, o la menció especial al Festival KOT de Moscou.

Neu i els arbres màgics està compost per les històries Tigres enfilats (de sis minuts de durada); El petit brot (de deu minuts); One, two, tree (de set minuts) i Neu (vint-i-vuit minuts) i està pensada per a nens i nenes a partir de 4 anys.

La projecció a l'Auditori de l'Espai Plana de l'Om començarà a les dotze del migdia. Les entrades per a assistir-hi tenen un preu de 3 euros i es podran comprar el mateix dia de l'activitat.