L'espectacle «Impro horror show» encetarà la programació de Platea Jove al Teatre Conservatori

L'Impro-Horror Show arribarà al Teatre Conservatori el 15 de febrer
L'Impro-Horror Show arribarà al Teatre Conservatori el 15 de febrer | Kursaal
NacióDigital
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:44h
L'espectacle amb el qual s'obrirà la nova temporada del cicle Platea Jove serà, finalment, Impro horror show, de la companyia Planeta Impro. En principi els encarregats d'encetar el cicle havien de ser els membres de la companyia del Jove Teatre Regina, amb el musical La rebel·lió, però han hagut de suspendre la funció per motius de producció.

Impro horror show, que es podrà veure el divendres 15 de febrer, a partir de les nou del vespre, al Teatre Conservatori de Manresa, és un espectacle d'improvisació que pretén defugir les pors a través del riure. Un museu de cera, uns campaments d'estiu, una casa encantada o un cementiri poden ser els escenaris perfectes per tractar les fòbies més comunes i superar-les amb el millor humor.
 
La dinàmica dels espectacles de Planeta Impro consisteix en què a l'inici de la funció es convida el públic a escriure una frase en una targeta. Aquests suggeriments, extrets a l'atzar, es convertiran en els títols de les improvisacions que crearan en directe els actors de la companyia, que hauran d'adaptar a les diferents categories d'improvisació. 
 
Les entrades per veure Impro horror show, que tenen un preu de 5 euros, ja es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per internet -a través d'aquest enllaç- o una hora abans que comenci la funció, a les taquilles del Teatre Conservatori.
 
Sobre Platea Jove
 
El cicle Platea Jove és una iniciativa pionera amb setze de trajectòria a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona. En la línia habitual, una xarxa de col·laboradors de Platea Jove s'encarreguen de promocionar els espectacles del cicle a les escoles i instituts de Manresa i el Bages.