Tres músics bagencs de primer nivell presentaran els seus últim treballs al Kursaal

Es tracta d'Alba Careta, Damià Olivella i Laia Boixadós, que actuaran, respectivament, aquest dijous, el divendres 8 de febrer i el dijous 14 de febrer

NacióDigital
30 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:54h
Alba Careta, Laia Boixadós i Damià Olivella portaran els seus últims treballs a Manresa
Alba Careta, Laia Boixadós i Damià Olivella portaran els seus últims treballs a Manresa
La programació del Kursaal acollirà la presentació dels darrers treballs dels músics bagencs de primer nivell Alba Careta, Damià Olivella  i Laia Boixadós. Tots tres concerts estan programats amb l'objectiu de donar a conèixer la música dels artistes de la comarca.
 
Encetarà la programació la trompetista avinyonenca Alba Careta presentarà el seu primer disc, Orígens, aquest dijous, 31 de gener a les vuit del vespre, a la Sala Petita del teatre. Careta, que actualment fa el seu màster en trompeta jazz al prestigiós Conservatorium van Amsterdam, està acompanyada, en aquest projecte musical, d'una banda internacional formada pels músics Egor Doubay (al saxo tenor); Adrián Moncada (al piano); Jort Terwijn (al contrabaix), i João Guerra (a la bateria).
 
Orígens conté exclusivament composicions pròpies molt diverses i energètiques. En el recital que oferirà al Kursaal -i com acostuma a passar en tots els seus directes- captivarà el públic amb una barreja elegant de temes propis, estàndards de jazz i boleros per a tots els gustos.
 
El comiat de l'Ànima Blues de Damià Olivella

Després de sis discos publicats i mitja vida consagrada a la música, un dels artistes referents de casa nostra i pioner del soul en català, Damià Olivella, torna a Manresa per fer l'últim concert de la gira Ànima Blues. Ho farà el divendres 8 de febrer, a les nou del vespre, al Teatre Conservatori. El darrer treball d'Olivella és un homenatge al blues i al soul que més l'han influït, amb versions intimistes de gent com Sam Cooke, Stevie Wonder o Robert Johnson, però també amb temes propis que beuen de l'essència de la música negra.
 
El primer treball de Laia Boixadós a ritme de la banda The Blusters

La cantant manresana Laia Boixadós presentarà, el dijous, 14 de febrer, Miralls, el seu primer disc en solitari amb temes propis, en català i anglès, que van del pop al jazz, passant pel funk. El treball que presentarà a la sala petita del Kursaal a les vuit del vespre traspua "una manera de viure, de veure’ns reflectits  en els altres, en què tota persona que coneixem al llarg de la vida és un reflex de nosaltres mateixos en tots els sentits", expressa ella mateixa.

En el concert del Kursaal, Boixadós estarà acompanyar per la banda The Blusers, integrada per Leo Tejedor, Carles Sanz, Pep Vall, Oriol Cot, Joel Sampere, Xavi de la Salud, Francesc Abril i Anna Serra.
 
Entrades

Les entrades per tots tres concerts tenen un preu de 15 euros ( de 12 pels menors de 25 anys, majors de 65 anys i pels socis del Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç.