L'accés al Castell de Súria, restringit per les obres de connexió amb l'església del Roser

És previst que els treballs s'allarguin fins al mes de març

NacióDigital
30 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:01h
El desenvolupament de les obres de construcció del nou pas entre el Castell i l'església del Roser de Súria -iniciades recentment-, han obligat a restringir el pas de vianants a l'entorn del Castell del Poble Vell. La construcció d'aquest nou pas, que és previst que finalitzi a les acaballes del mes de març, substituirà la coberta actual de la nau nord del temple i permetrà recuperar l'antic portal del Castell, que va ser tapiat a mitjans del segle XIX.

La recuperació d'aquesta connectivitat reforçarà l'atractiu turístic del conjunt patrimonial i històric format pel Castell i l'església del Roser, seguint la línia d'altres actuacions que s'hi han portat a terme en les darreres dècades. A banda, mentre es desenvolupin les obres, tampoc no se celebraran actes religiosos a l'Església del Roser.

El projecte, que també preveu habilitar un espai de terrat sobre la nau nord de l'Església fins a l'absis del temple, ha estat elaborat pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, a instàncies de l'Ajuntament de Súria.
Arxivat a