Miquel Àngel Ramos i Aleix Botanch nous president i cap de colla dels Tirallongues

Miquel Àngel Ramos
Miquel Àngel Ramos | Tirallongues
Redacció
29 de gener del 2019
Actualitzat a les 8:55h
El passat divendres la colla castellera dels Tirallongues de Manresa va celebrar una assemblea extraordinària de renovació de les seves juntes en el seu local de Casa Caritat de Manresa.

Exhaurits els dos anys de mandat per part de Jordi Clotet a la junta directiva com a president de l’entitat i Gisela Racero per part de la junta tècnica com a cap de colla, es procedia a renovar les juntes tal i com indiquen els estatuts de l'entitat.

Era presentada una única candidatura de junta directiva encapçalara per Miquel Àngel Ramos que quedava aprovada amb 50 vots a favor, 8 en contra, 6 blancs i 4 nuls.

També es presentava una sola candidatura de junta tècnica liderada per Aleix Botanch que també quedava aprovada amb 53 vots a favor, 4 en contra, 2 en blanc i 3 nuls.

Miquel Àngel Ramos Pinto, amb 41 anys d’edat i nascut a Tarragona, es declarava oficialment nou president de la colla castellera dels Tirallongues de Manresa durant els propers dos anys. Miquel Angel Ramos ja va presidir l’entitat durant la temporada 2013-2014.
 

Aleix Botanch. Foto: Tirallongues


Aleix Botanch Gallart, amb 20 anys d’edat i veí de Sant Joan de Vilatorrada, era escollit com a nou cap de colla dels Tirallongues de Manresa. Amb tant sols 20 anys es proclamava com el cap de colla mes jove de la història de l’entitat. Tot i la seva joventut ha exercit com a tècnic de troncs en l'àrea de tècnica i de tècnic lúdic en l'àrea de canalla en diferents temporades.

Les dues noves juntes van avenir-se en l’objectiu de fer créixer la colla tant en persones i números de socis, com en la qualitat dels castells, un repte molt ambiciós que podria portar la colla manresana a superar les seves millors actuacions.