Artur Mas serà dimecres a Sant Fruitós per presentar l'alcaldable Vicenç Llorens

Artur Mas serà dimecres a Sant Fruitós
Artur Mas serà dimecres a Sant Fruitós | ACN
NacióDigital
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:44h
El Partit Demòcrata (PDECat) al Bages donarà el tret de sortida, aquesta setmana, als actes de presentació de candidats de la comarca. El primer serà Vicenç Llorens, alcaldable per Sant Fruitós de Bages, que es presentarà aquest dimecres, 30 de gener, en un acte que tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura. Una hora abans, però, l'expresident de la Generalitat Artur Mas i el president del PDECat, David Bonvehí, inauguraran el local de campanya de Junts per Sant Fruitós, a la carretera de Vic, número 46, al bell mig del municipi bagenc.

Serà el mateix Artur Mas qui, a partir de les vuit del vespre, presentarà Llorenç com a candidat a l'alcaldia de Sant Fruitós. Per acabar, se servirà un petit refrigeri per a tothom.

Sopar obert 

Aquest mateix dimecres, i després de l'acte a Sant Fruitós, la gent del PDECat del Bages ha organitzat un sopar comarcal obert a tothom que comptarà amb la presència i intervencions de Mas i Bonvehí. L'àpat, que engegarà a dos quarts de deu del vespre, tindrà lloc al restaurant Mas de la Sala de Sallent. Des de la formació es preveu que hi assistiran un centenar de persones.