El CECB més solidari celebrarà, dissabte, la tercera edició de la Baixada dels Àngels

Ho farà al refugi que l'entitat excursionista té al Port del Compte

La tercera edició de la Baixada dels Àngels tindrà lloc aquest dissabte
La tercera edició de la Baixada dels Àngels tindrà lloc aquest dissabte | CECB
NacióDigital
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:25h
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) celebrarà, aquest dissabte, 2 de febrer, la tercera edició de la Baixada dels Àngels, una iniciativa solidària que pretén retre homenatge a totes aquelles persones que, a causa del càncer, han perdut la vida abans d'hora. En especial, l'activitat es fa en memòria de Meritxell Guixé, membre del CECB que va morir víctima d'aquesta malaltia.

La vetllada començarà a les cinc de la tarda, on tots els assistents es trobaran al Refugi Bages -que l'entitat té al Port del Compte- per compartir un berenar de coca i xocolata. Un cop amb l'estómac ple, a les set de la tarda, es procedirà a la baixada de torxes, que es farà esquiant, a les mateixes pistes del Port del Compte. Un cop a peu de pistes, el refugi serà l'escenari d'un sopar de germanor de pa amb tomàquet, botifarra, caldo i amanida. Tot plegat acabarà amb un sorteig de material d'esquí i amb un concert en directe acompanyat de rom cremat.

Seguint en la línia de l'any passat, la Baixada dels Àngels destinarà com a mínim el 50% dels beneficis a la Fundació Althaia, que actualment està impulsant projectes de millora de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. En el cas de l'edició passada, els diners recaptats es van fer servir per a la construcció del nou Hospital de Dia d'Oncologia i Hematúria. Enguany, els projectes que la Fundació Althaia té oberts són alçar una unitat d'ingrés de salut mental infanto-juvenil i fer un rentat de cara a la unitat de pediatria. 

Inscripcions

El preu per a participar a la Baixada dels Àngels varia segons si es vol fer la baixada de torxes o no. En el cas de voler-la fer, el preu a pagar serà de 12 euros, i inclourà el sopar, el sorteig i el concert final. En cas de no prendre part de l'activitat de torxes, l'import serà de 10 euros (en concepte del sopar, el sorteig i el concert). En cas de participar a la baixada de torxes cal tenir assegurança. Si no se'n té, el preu final serà de 15 euros.

Les inscripcions, que ja estan obertes i es poden formalitzar prement aquest enllaç, no inclouen allotjament. Tot i així, des del CECB s'insta als participants a quedar-se a dormir al Refugi Bages. En cas d'optar per aquesta opció, cal reservar llit prèviament trucant al 973 059 066.