Un diumenge d'èxits per a Tarima

El cicle impulsat per la plataforma Cultura del Bé Comú va omplir el Nais amb el concert de La Prima Vera i va registrar una quarantena d'inscripcions per al concurs musical que engegarà a finals de febrer

La formació La Prima Vera va portar una setantena de persones al bar Nais de Manresa
La formació La Prima Vera va portar una setantena de persones al bar Nais de Manresa | Tarima
NacióDigital
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 21:54h
Aquest diumenge, 27 de gener, va ser fructífer per als de Cultura del Bé Comú (Cebecé), la plataforma impulsora del cicle Tarima i del concurs Tarima Ex Novo. D'una banda, el concert que van programar de la formació La Prima Vera al bar Nais, va fer ple absolut. Una setantena de persones van assistir, a dos quarts de set de la tarda, a la presentació del primer treball d'aquest grup bagenc de nova creació, encapçalat per Mar Martínez i Txevi Clemente, que en aquesta ocasió van comptar amb l'acompanyament musical de Marc Tuneu "Duende" al tajón; de Roger Giménez al piano i al trombó, i de Sergi Quirante al baix.

L'altra bona notícia que els de Cebecé van fer pública un cop acabat el concert té a veure amb el concurs Tarima Ex Novo. I és que a un mes de finalitzar el període d'inscripció, la proposta ja compta amb una quarantena de participants. Recordem que Tarima Ex Novo busca crear, a l'atzar, un total de deu equips de quatre persones que, durant un mes, hauran de compondre tres cançons inèdites i tocar-les en públic en el marc d'un concert que tindrà lloc el 30 de març a les instal·lacions del mercat de Puigmercadal.