El Cd'E Manresa no es refia en la seva visita al camp del penúltim, Gavà

El Cd'E Manresa vol reforçar el seu lideratge
El Cd'E Manresa vol reforçar el seu lideratge | José Antonio Sánchez
Redacció
26 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:33h
El Cd'E Manresa visitarà Gavà aquest diumenge a les 12 del migdia amb la intensió e reforçar el seu lideratge a Primera Catalana. Moment dolç del Cd'E Manresa, acomodat en la primera posició amb 5 punts més que el segon classificat Montañesa i 8 més que el tercer Almacelles.

El Cd'E Manresa visitarà el Gavà amb una única baixa: Bernat, per sanció. L'entrenaor Peralta valora la situació de l'equip: "Estem inmersos en un bon moment, un moment dolç. L'equip està bé, ho sap i ho demostra".

El Gavà és dissetè, penútim, amb 14 punts, amb 2 victòries, 8 empats i 8 derrotes, amb 15 gols a favor i 21 en contra. Com a local, no coneix la victòria. Suma 5 de 24 punts possibles, amb 5 empats i 3 derrotes. Com a visitant 9 de 30 punts, amb 2 victories (Balaguer i Sant Ildefons), 3 empats i 5 derrotes.

L'entrenador manresà, Peralta, no es refia: "Té tots els condionants de partit trampa. A la força han d'estar molt motivats. Cada partit que pasa és una oportunitat menys per apropar-se a llocs de permanència. Els visita el lider que no ha perdut com a visitant, i encara no han guanyat a La Bòbila. Tot són motivacions que els faran més perillosos. El camp de gespa natural també estarà al seu favor, però nosaltres també ens hi juguem molt, perseguint el nostre objectiu de seguir millorant, amb treball i entrega. Seguirem en la nostra línia de treball, de respecte a tots els rivals per un igual, malgrat que la seva situació a la taula, doni a entendre una falsa comoditat per a nosaltres".