EnZel, amb el manresà Jos Racero, presentarà el 9 de març al Kursaal el seu segon disc

EnZel tocarà a Manresa el 9 de març
EnZel tocarà a Manresa el 9 de març | Promocional
Redacció
26 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:43h
La sala petita del Kursaal acollirà el dissabte, 9 de març a les 21h, el concert del grup lleidatà EnZel per presentar el seu segon disc, Mel i llimó. La formació està integrada per Toni Cambrodí (guitarra), Ramon Figueras (guitarra), Xavi Jové (baix), Josep Pagés (bateria), Roger Cornudella (teclats) i també pel manresà Jos Racero (veu i guitarra), que recentment s'ha incorporat al grup. Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet.

Després de la seva primera entrega Capità Ibuprofèn (2017), EnZel segueix apostant per convertir en cançons missatges originals i espontanis compartits a través del mòbil. La banda vincula la seva música a la passió, la luxúria, l'amor per una o diverses muses i en un sentit més general, a l'amor a la vida, la terra i la llibertat. 

Mel i llimó, que consta de 10 noves cançons, s'ha enregistrat durant els mesos de juliol i octubre del 2018 a Bucbonera Studios (Caldes de Montbui), sota el control tècnic i mescla del Tomàs Robisco. La producció ha estat compartida entre el mateix Tomàs Robisco i EnZeL. El màster final del àlbum l'ha dut a terme en Víctor García, d'Ultramarinos Mastering.

Les entrades per veure EnZel tenen un preu de 12€ (10€ menors de 25 anys, majors de 65 anys, carnet Galliner i Escoles de Músiques).